Project Description

Pripravili sme hotovú stránku pre firmu I – TRADING,s.r.o. na doméne www.itrading.sk, ktorá ponúka kancelárske a skladovacie priestory na prenájom v Dolnom Kubíne. Stránku sme pripravili veľmi jednoducho s funkciami prispôsobenými pre ponuku realít a pridania vlastného inzerátu. Obsahuje opis skladov a kancelárií a ich doplnkové služby ako bonus klub, fond investovania a realitnú pomoc, ktoré sme oživili jednoduchými snímkami a videom.

Majiteľ firmy si cez stránku zväčšuje svoju email databázu pomocou formulára, na ktoré potom posiela aktuálnu obsadenosť svojho objektu, čo je veľmi šikovné, pretože akonáhle sa mu uvoľní priestor informuje hneď 400 svojich kontaktov a touto cestou už neraz obsadil svoju kanceláriu, či sklad.

Majiteľ, keďže sa venuje realitám, ponúka na stránke aj „realitnú pomoc“, cez ktorú pomáha predať alebo prenajať vašu nehnuteľnosť, ktorú si pridáte cez tlačidlo “Pridať inzerát” priamo na stránke a oni sa postarajú o najlepší predaj, či prenájom vašej nehnuteľnosti.

Samozrejmosťou sú kontaktné formuláre, galéria obrázkov, blog aktuálnych a hodnotných správ, seo optimalizácie, aby sa zobrazovali na prvej stránke google a responzívnosť, čiže web sa prispôsobuje podľa obrazovky mobilu, tabletu, notebooku.

Ukážka úvodnej stránky